Een uniek logo ontwerp is als een A-lokatie in een drukke binnenstad, waar de kans op aankopen van uw product of dienst, in vergelijking met een B-lokatie, potientieel het grootst is.

Kort door de bocht draagt een uniek logo ontwerp bij aan onmiddelijke herkenbaarheid en acceptatie van uw doelpubliek. Goede logo’s benadrukken het onderscheidende vermogen en geloofwaardigheid van een bedrijf, product of dienst t.o.v. de concurrentie. Zoals bijvoorbeeld bij Simply Rank het geval is. Een goed logo ontwerp fungeert als visuele magneet dat uw doelgroep aantrekt, beweegt en prikkelt. Het is een positieve representatie van uw imago dat een relatie aangaat met uw doelgroep.

Wat is de werkwijze?

De coördinatie van het logo ontwerp proces tot oplevering geschiedt tussen drie tot vijf werkdagen, tenzij anders met u afgesproken. Uw startsein volstaat om details omtrent tijdsduur en opleverdatum van ons te ontvangen.

Afhankelijk van uw wensen ontvangt u tijdens het logo ontwerp proces schetsmatige impressies van concepten die betrekking hebben op uw eigen input. U krijgt een persoonlijke webpagina toegewezen waar u op een comfortabele wijze uw keuzes kunt maken uit verschillende logo concepten. Gebaseerd op uw aanwijzingen zullen deze pagina’s constant worden bijgewerkt, al dan niet voorzien van onze eigen upgrades en suggesties.

Tijdens het logo ontwerp proces laten wij onze inspiratie beïnvloeden door research m.b.t. uw doelgroep, concurrentie en branche. Aan de hand van de informatie die wij vergaren volgt een aantal processen zoals schetsen, conceptualiseren, brainstormen en visualiseren. Wij doen er alles aan om alle nodige processen binnen de afgesproken tijdslimiet te realiseren. Tussentijds houden wij u op de hoogte van de status en vorderingen.

In welk bestandstype en formaten is mijn logo beschikbaar?

Als onderdeel van onze service ontvangt u kosteloos uw logo ontwerp in elk gewenst bestandstype, ongeacht het formaat. Standaard wordt uw logo aangeleverd in de meest gangbare bestandstypes die geschikt zijn voor zowel web – JPG, GIF en PNG – als voor druk en print – PSD, PDF, AI en EPS. Hierbij leveren we altijd een resolutie-onafhankelijk vector bestandstype aan zoals AI en EPS. Deze bestandstypes fungeren als basis voor alle overige bestandstypes ongeacht het formaat.

Alle drukker of printshop kunnen probleemloos uit de voeten met een door ons aangeleverd vector bestand of pdf document. Drukkers en printshops werken vaak met PDF documenten om onder meer risico’s m.b.t. ontwerpfouten en opmaak tot een minimum te beperken. Andere exotische en minder gangbare bestandstypes worden alleen door ons aangeleverd, en in rekening gebracht, indien onze software daarvoor standaard geen ondersteuning biedt.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van meerdere kleuren?

Wij leveren de logo’s in zowel full-color RGB als in vooraf vastgestelde Pantone kleurnummers (PMS). De laatste categorie is geschikt voor twee of meer kleurendruk systemen. Denk bij voorbaat na over het aantal kleuren dat u wenst te gebruiken. De kosten die een drukker of printshop per extra kleur kan doorberekenen zijn oplopend. Wij adviseren in dit geval niet meer dan 3 kleuren te gebruiken.

Betalingsvoorwaarden, facturering en algemene voorwaarden

Om discretie en veiligheid voor beide partijen te waarborgen hanteren wij een standaard betalingsovereenkomst. Hierbij dient 50% als voorschot tijdens aanvang te worden overgemaakt en de resterende 50% na oplevering.

Betalingen kunnen worden verricht door overschrijving naar één van de aangegeven bankrekeningnummers die in de factuur vermeld staan. Wij realiseren ons dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag op onze rekening bijgeschreven is. Om de aanvang van het project niet te verstoren bieden wij op dit moment nog twee andere opties: bewijs van overschrijving per e-mail, indien mogelijk en online betaling via PayPal (VISA).

In onze offertes worden alleen de ontwerpkosten opgenomen, tenzij anders aangegeven en met u vooraf besproken. Alles genoemde bedragen zijn in Euro’s en exclusief 21% BTW. Kosten voor drukwerk en eventuele drukwerkbegeleiding zijn voor rekening van de opdrachtgever. Deze kosten worden normaliter niet opgenomen in onze offertes.