Het klinkt zo makkelijk als je actief bent als video producent: even een Nederlandse voice-over stem bellen, en klaar. Maar was het maar zo makkelijk. Tegenwoordig zijn er zoveel stemacteurs actief dat het vinden van een goede voice-over man of vrouw echt het nodige zoek talent vraagt. Uiteraard is juist dit talent een specialiteit van Nederlandse voice-over agencies.

Voice-over agency

De wereld van een voice-over agency gaat verder dan de Amsterdamse grachtengordel. De meeste bedrijven zijn wereldwijd actief, waardoor ook voice-overs uit diverse andere landen benodigd zijn. Denk aan Amerikaanse voice-overs, Engelse voice-overs en Duitse voice-overs. Allemaal veelgevraagde stemacteurs die weten hoe ze een bedrijfsfilm of commercial tot leven moeten brengen.

Engelse voice overs

Voice-over agencies maken een nauwkeurige selectie uit duizenden internationale voice-overs. Dat scheelt jou als stemzoeker een hoop tijd, en dus geld. Want je hoeft niet meer 1.000 voice-over demo’s af te luisteren, maar je kunt gewoon Engelse voice-overs kiezen die voldoet aan jouw wensen. Vaak stelt het voice-over bureau 3 toppers voor, zodat je maar hoeft te kiezen uit drie stemmen.

Voice-over mannenstem

Niet iedereen vind het makkelijk een voice-over stem te kiezen. Want kies je voor een mooi stemgeluid van een voice-over man of juist liever een vrouwelijke voice-over? One Media adviseert goed naar de doelgroep te kijken van je klant. Is deze vooral mannelijk, dan kies je een voice-over man, zo simpel kun je het haast stellen. En bij veel vrouwelijke luisteraars kies je een voice-over vrouw als stem. Doelgroep is dus key bij het bepalen van jouw stemacteur of stemactrice. En anders kun je het voice-over bureau om gratis advies vragen.

Vrouwelijke voice-over

De Nederlandse voiceover agency One Media uit Amsterdam is inmiddels vergevorderd met haar optimale aanbod spraakmakende stemacteurs uit Nederland. Je vind er vrouwelijke voice-overs en mannelijke voice-overs voor ieder video of audio project. Beluister de voorgestelde voice-over demo’s, koppel je favoriete stem terug aan de agency, en je kunt de voice-over boeken bij het stemmenbureau voor een betaalbaar voiceover tarief. De consultants staan op werkdagen voor je klaar met hands-on advies voor jouw project!